Drew Barrymore radí Cameron Diaz, jak být dobrou manželkou

Herečky Drew Barrymore a Cameron Diaz se netají tím, že je krom práce pojí také velmi blízké přátelství. Ačkoli prvně jmenovaná je o dva roky mladší, radí té druhé s manželstvím. Není divu. Je totiž pod čepcem déle a navíc už potřetí. Dvaačtyřicetiletá Cameron o dva roky mladší kamarádku ochotně poslouchá.

Diaz se provdala za hudebníka Benjiho Maddena na počátku tohoto roku. „Drew řekla Cameron, že by měla Benjimu dát pocítit, že je tím nejdůležitějším mužem jejího života, aby jeho ego bylo jako v peřince. A Cameron bere Drewiny rady velmi vážně. Chce totiž, aby jí manželství vydrželo šťastné,“ svěřila kamarádka slavných hereček v rozhovoru pro magazín OK!.

Zatímco Benji Madden prožívá nejšťastnější epochu mladého manželství, jeho bratr Joel Madden má po pěti letech od svatby s Nicole Richie trable.

„Joel chce o Nicole bojovat. Tak se radí s Cameron, protože tvrdí, že nechce manželství vzdát. Tvrdí, že udělá cokoli je v jeho silách, aby dokázal svou oddanost jí a jejich rodině,“ píše dále OK!.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Kokosové lívance

(29 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat