Kate je na malou princeznu sama: Williamovi skončila rodičovská

Britský korunní princ William se po dvou týdnech rodičovské dovolené vrací do práce. Dvaatřicetiletý následník britského trůnu si užil dva týdny s novorozenou princeznou Charlottou, o niž se teď musí starat její matka, vévodkyně Catherine sama. Vévoda z Cambridge v pondělí 18. května odcestoval do Švýcarska na státní návštěvu.

Catherine zůstala v novém sídle Anmer Hall v hrabství Norfolk, kde pobývá spolu s princem Georgem a princeznou Charlottou.

Ve Švýcarsku se William účastní programu na ochranu divoké přírody. Přilétá jako oficiální zástupce Spojeného království. A tak jako je ochrana přírody tématem jeho otce prince Charlese, propagátora bio zemědělství, je ekologie velmi blízká i princi Williamovi.

Ještě před narozením dcery princ odešel z funkce pilota u rychlé záchranné služby East Anglian Air Ambulance Service. Do pozice pilota helikoptéry tam nastoupí opět v červnu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat