Kylie Minogue chce chlapa s panděrem

Zpěvačka Kylie Minogue je přesvědčena, že jí žádný ze vztahů nevyšel prostě proto, že její bývalí vypadali příliš dobře. Patří mezi ně třeba Jason Donovan, Lenny Kravitz či Olivier Martinez. Šestačtyřicetiletá Australanka tak teď prohlásila, že chce raději muže, který bude mít trochu bříško, než hezouna s pekáčem buchet.

„Nevadí mi šedivé vlasy, nevadí mi, když bude bez vlasů nebo plešatějící. Dokonce mi nevadí ani trochu bříško. Možná příliš dobře vypadající je to, v čem jsem vždycky dělala chybu!“ přiznala Kylie v rozhovoru o mužích.

Přestože je delší dobu bez partnera a nevyšlo jí několik vztahů, s ohledem na minulost jí připadá, že měla v lásce štěstí.

„Já to řeknu takto. Ráda bych někoho našla. Jsem romantička. Nejsem konvenční. Nemyslím si dokonce, že ani jako dítě bych snila o svatbě a svatebních šatech, ale jsem opravdu ráda zamilovaná. Nevnímám se, že bych neměla štěstí v lásce, protože jsem měla spoustu skvělých vztahů, nelituji ničeho,“ dodala droboučká rodačka z Melbourne v rozhovoru pro magazín Event.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

13 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:14
15 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:12
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:49

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat