Vévodkyně Kate šokovala svět. Pár hodin po porodu vypadala dokonale jako vždy

Některé ženy mají zkrátka štěstí. Zatímco některým dá porod pořádně zabrat, jiné jsou už chvíli po něm jako rybičky. A právě to byl případ i britské vévodkyně Kate, která v sobotu přivedla na svět malou princeznu.

Jako by se jí osud snažil odvděčit za silné nevolnosti, jimiž Kate trpěla celý první trimestr. Zdá se totiž, že porod nedělá vévodkyni žádné potíže. Tak jako před dvěma lety, kdy přivedla na svět prvorozeného prince George, několik hodin po porodu dcerky Charlotte Elizabeth Diany opustila v doprovodu manžela nemocnici.

Malá Charlotte si dávala na čas. Porodníci i novináři byli připraveni již od 25. dubna, kdy měla Kate plánovaný termín porodu. Všechno ale začalo až v sobotu 2. května nad ránem. Vévodkyně dorazila do porodnice v 6 hodin ráno tamního času a už o dvě a půl hodiny později dala život 3,7 kilogramové dcerušce.

Už deset hodin po porodu vévodkyně Kate šokovala celý svět – rozhodla se totiž odejít i s Charlotte domů. Ve společnosti manžela Williama pak princeznu ukázala veřejnosti. A vypadala úchvatně!

Jako by nebyla zrovna porodila, byla Kate dokonale nalíčená a načesaná, elegantně oblečená v květovaných šatech a lodičkách na podpatku.

A jak bylo vidět, v malé princezně jí roste konkurence – v luxusní zavinovačce přijala hold veřejnosti s královskou důstojností. Prostě ho prospala.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat