Nejlepší životní moudra božské Marilyn: Tyto myšlenky by si měla osvojit každá žena!

Byla sladká jako cukrová vata, ale z jejích výroků je cítit životní zkušenosti. Nesmrtelná herečka Marilyn Monroe byla na první pohled křehká naivka, ale ve skutečnosti velmi dobře věděla, co dělá. Vezměte si několik jejích rad k srdci, bude se vám žít snáz.

Jedna z nejlepších věcí, která se mi kdy stala, je, že jsem ženou. A tak by to měly cítit všechny ženy. Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou. "

Nejdůležitější je, abychom si samy sebe vážily, pouze v tom případě si nás budou vážit i muži. Umět podtrhnout svou ženskou stránku je jedním ze základních kamenů úspěchu v jakékoliv sféře.

„Moudrá žena líbá, ale nemiluje, poslouchá, ale nevěří, a opouští dříve, než je opuštěná."

Vždy se mějte na pozoru, abyste nezažily zklamání. Lepší je být opatrná a příjemně překvapená než šokována a nešťastná jen kvůli tomu, že jste naletěly a otevřely své srdce příliš brzy.

Je lepší být nešťastná sama než s někým."

Velká životní pravda, kterou by si měly vzít k srdci zejména ženy, které se bojí fungovat jen samy se sebou a skáčou ze vztahu do vztahu. Být single je úžasné, máte čas na všechny ty typicky ženské věci, kterými rozmazlujete samy sebe. Kávičky, sport, čtení časopisů, dělání si manikúry a pedikúry nikdy nebylo prospěšnější. Zkuste to!

Opravdový milenec je takový muž, který vás dokáže vzrušit polibkem na čelo, pohledem do očí nebo klidně jen tím, že se dívá do blba. Pokud dokáže ženu rozesmát, dokáže ji donutit udělat cokoliv. "

Opravdový muž by měl být džentlmen, rozesmát vás a rozvibrovat každou jednu vaši buňku takovým způsobem, že už nebudete chtít nikdy jiného. Pro chlapa vašeho života budete stále na prvním místě, musí vám to dávat denně najevo. Když se budete cítit obdivovaná, ani vás nenapadne ohlížet se po jiném.

Vaše oblečení by mělo být natolik těsné, aby bylo vidět, že jste žena, ale natolik volné, aby bylo vidět, že jste dáma."

Nesnižujte se k tomu, že vždy ukážete příliš. Dodržujte v oblékání rovnováhu - pokud zvolíte výstřih, nohy ať jsou decentně zahalené a naopak. U muže musí fungovat zejména představivost!

„Nedokonalost je krása, šílenství je genialita, ale je lepší být dokonale směšný než absolutně nudný."

Vždy buďte samy sebou, ať se děje cokoliv. Neztrácejte svou identitu jen proto, abyste se někomu podobaly, mějte se rády. Pouze tak vás budou brát lidé vážně.

„Myslím, že sexualita je atraktivní pouze v případě, kdy je přirozená a spontánní."

Nesnažte se být násilím sexy, obvykle se vám podaří přesný opak - budete lascivní a ztratíte na ceně.

„Jsem sobecká, netrpělivá a trochu nejistá. Dělám chyby, nedokážu se ovládat a občas je těžké mě vystát. Ale když mě nesneseš v těch nejhorších chvílích, pak si mě zcela určitě nezasloužíš ani v těch nejlepších. "

Marilyn, jako jedna z mála žen znala svou cenu, uměla pracovat se svým sexappealem a přesto, že byla obyčejná žena z masa a kostí, muži jí leželi u nohou.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat