Meryl Streep: Manželství nám klape, protože jsme každý naprosto jiný

Herečka Meryl Streep žije se sochařem Donem Gummerem šestatřicet let. A manželství jim prý stále skvěle klape. Proč? Protože jsou oba naprosto odlišní. Ačkoli psychologové před protiklady varují, jim to náhodou vyšlo. Zatímco hollywoodská hvězda mající čtyři Oscary nezavře celý den pusu, Don vypustí sotva pár slov.

Jsme svým způsobem dokonale protikladný pár. Don je muž několika slov, já jsem tou, kdo neustále udržuje tok řeči v našem domě. On velmi trpělivě naslouchá, a pak se vrátí ke své práci. Miluje mě takovou, jaká jsem, dychtivá a příliš aktivní, i v tomto věku. On je dokonalou definicí introvertního a introspektivního umělce. Já jsem expresivní a mnohem živější. Ale naprosto nádherným způsobem se dokonale doplňujeme,“ libovala si nejlepší americká herečka dneška v rozhovoru pro britský magazín Hello!.

Meryl si také uvědomuje, že měla obrovské štěstí, když mohla po boku podporujícího manžela se čtyřmi dětmi budovat tak hvězdnou hereckou kariéru.

„Život je založen na tom, co si zvolíme. Já jsem šťastná za to, co jsem si vybrala. Žila jsem úchvatně výchovou svých čtyř dětí a měla jsem obrovské štěstí, že jsem potkala takového báječného podporujícího muže. Být s manželem a našimi dětmi mi vždy přinášelo to největší potěšení a tu největší radost v životě,“ dodala Streep.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat