Natalie Portman: O mateřství jsem se radila s Cate Blanchett

Natalie Portman se před čtyřmi roky stala maminkou. Chlapce Alepha má s francouzským choreografem Benjaminem Millepiedem a pro oba je to první rodičovská zkušenost. Jako čerstvá maminka se čtyřiatřicetiletá herečka snažila radit s kamarádkami. A obrátila se na kolegyni Cate Blanchett, která v té době měla už tři vlastní potomky, dnes má čtyři děti, poslední s manželem adoptovali.

„Velmi brzy poté jsem se Cate zeptala na to, jak být rodičem. Řekla jsem: ‚Jak to děláš? Jsi máma. A jsi nejlepší ve svém oboru.‘ Ona odpověděla: ‚Prostě jen funguješ. Když se budeš kvůli tomu stresovat, vůbec ti to nepomůže',‘“ svěřila Natalie v rozhovoru pro magazín Harper’s Bazaar.

Portman je jednou z těch hvězd, které se snaží kromě rodičovství také pracovat. Ale natáčení filmů nedává moc prostoru pro trávení času s rodinou.

Většina mužů, které znám, s tím má také problémy. Tvrdí, že mají pocit, že pracují moc, a nemají dost času trávit ho s rodinou. Možná byste se tak měli ptát na to samé i mužů. Možná muži potřebují dostávat lepší otázky,“ dodala hvězda filmu Černá labuť.

Portman a Millepied se vzali v únoru 2012.






Celkem 6 komentářů

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Salátová mísa s quinoou

(1 hlasů)

Pelmeně

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:17
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:10
34 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat