Britové šílí: Princ George oslovil královnu Alžbětu II. jako „babi“

Britská královská rodina se nikdy ve své historii netěšila tak velké popularitě. Může za to nejen dvaašedesát let vládnoucí královna, ale především její vnuk princ William s manželkou a dětmi. Konkrétně jeho prvorozený potomek princ George teď taví i ta nejpromrzlejší britská srdce. Na křtu sestry Charlotte totiž hovořil před kamerou s prababičkou Alžbětou II. a oslovoval ji prostě „babi“, jako by nebyla jednou z nejmocnějších panovnic planety.

Malý George jasně dokazuje, jak může být sebedůstojnější titul světa k ničemu, když na hru o tituly ještě dětská duše nepřistoupila. Alžběta II. se s pravnoučkem, který jednou usedne na trůn po svém otci Williamovi a dědovi Charlesovi, hovořila před kostelem svaté Máří Magdalény v Sandringhamu.

Slovíčko „Granny“ však nepoužívá při oslovování Alžběty II. jen malý George. Dovoleno takto oslovit britskou královnu má i jeho otec princ William a jeho bratr princ Harry.

Neurozenou babičku Carole Middletonovou, matku jeho matky Kate Middletonové, oslovuje jako Grandma (babička). Jak oslovuje nevlastní babičku Camillu – vévodkyni z Cornwallu – se veřejně neví.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 19:19
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 18:37
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat