Salma Hayek: Po šesti letech manželství jsem stále bláznivě zamilovaná

Herečka Salma Hayek tvrdí, že v manželovi Françoisi-Henrim Pinaultovi potkala skutečně toho pravého. Čekala však na něj do svých čtyřiceti let. Kdyby prý tušila, že bude tak šťastná a bláznivě zamilovaná i šest let po svatbě, čekala by s nadšením a vyhnula se hromadě nevhodných partnerů a šílených vztahů.

Francouzského miliardáře si mexická kráska vzala v roce 2009. Mají spolu dceru Valentinu Palomu.

Přeju si, abych věděla, že se jednou šíleně zamiluju do dokonalého muže. Tak jsem se tím trápila a randila s některými lidmi, s nimiž bych raději randit neměla. Člověk se stane zoufalcem a začne vidět úžasné věci ve špatných lidech. Také jsem potkala několik docela dobrých chlapů. Ale přeji si, abych si tehdy řekla: ‚Hej, vychladni. Dostaneš skvělého manžela, který tě bude zbožňovat.‘ Ochránila bych samu sebe před spoustou osobních dramat,“ uvedla osmačtyřicetiletá hvězda v rozhovoru pro magazín Allure.

Salma v minulosti randila kupříkladu s Edwardem Nortonem či Joshem Lucasem.






Celkem 5 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat