Meryl Streep: Fungující manželství po třiceti letech mám jen díky štěstí

Herečka Meryl Streep tvrdí, že fungující manželství po třiceti letech není výsledkem žádného zázračného receptu, který by následovala. Na otázky, čemu tedy vděčí za to, že jí vztah i po více než třiceti rocích funguje, neumí odpovědět. A tvrdí, že měli s manželem Donem Gummerem prostě veliké štěstí, že se potkali a dokonale si rozumějí.

„Myslím, že mám veliké štěstí a nevím, co jsem dělala správně. Znám velmi mnoho lidí, kteří jsou dlouhá léta s jedinou osobou v prvním manželství. Znám mnoho dlouhých manželství. Můj manžel byl sám rozvedený. Rozvedl se v jednadvaceti po jednoletém manželství. Myslím, že každý člověk má svůj vlastní život a neexistuje nějaký jeden recept, který bych vám mohla dát, abyste pochopili, jak to dělat. Měla jsem prostě veliké štěstí, že jsem našla dobrého muže,“ uvedla Streep.

Jako herečka, jak se sama domnívá, měla vlastně štěstí, že mohla trávit více času s rodinou než jiné ženy, které mají běžná zaměstnání. Proto prý nechápe, proč si hollywoodské hvězdy stěžují na to, že nezvládají skloubit kariéru s rodinou.

„Mám více času na trávení s dětmi, než mají jiní lidé, kteří musejí každý den do kanceláře a mají dovolenou jen dva týdny v roce. Takže nemám žádné iluze, měla jsem to trochu lehčí, protože i když natáčení trvalo třeba šest měsíců, tak dalších šest měsíců jsem nic nedělala a byla doma s rodinou,“ svěřila Meryl v rozhovoru pro magazín YOU.

Šestašedesátiletá hollywoodská hvězda se loni musela smířit s tím, že se její dcera Mamie rozvedla po dvou letech od svatby.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:08
16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat