Zakázaná láska? Princ Harry je bláznivě zamilovaný do své sestřenky!

Zatímco jeho starší bratr William se rozhodl ozdravit rod evropských králů geny z plebsu a vzal si neurozenou Kate Middleton, princ Harry se projevil jako tradicionalista. Sbalil princeznu Marii Olympii Řeckou a Dánskou. Oba jsou přitom potomky řeckého krále Jiřího I., zatímco Marie Olympie je jeho praprapravnučkou, Harry prapravnukem.

„Harry se bláznivě zamiloval do Marie Olympie. Je jí naprosto unešený,“ píše australský magazín New Idea s tím, že devatenáctiletá princezna byla zvolena magazínem Tatler největší partií světa. Jednatřicetiletý Harry prý vedle ní zkrotl jako beránek.

Jiří I. je přitom dědou Harryho dědečka prince Philipa, manžela současné britské královny Alžběty II. Sňatkem s ní se Philip stal vévodou z Edinburghu, ale před svatbou byl princem Filipem (Philipem) Řeckým a Dánským, synem prince Ondřeje (Andrewa) Řeckého a Dánského, jenž byl synem Jiřího I. Řeckého.

Princezna Marie Olympie Řecká a Dánská je dcerou prince Pavla (Pavlose) Řeckého a Dánského, jehož otec Konstantin II. byl posledním řeckým vládnoucím králem. Jeho otcem byl Pavel I. Řecký a ten zase synem Konstantina I. Řeckého. Konstantin I. byl synem Jiřího I. Řeckého a strýcem prince Philipa, vévody z Edinburghu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Veselá omeleta s jarní cibulkou

(22 hlasů)

Velké jablkové palačinky

(19 hlasů)

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Nový horoskop Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat