Helen Mirren: Mému manželství pomáhá, že jsme často bez sebe

Herečka Helen Mirren žije s režisérem Taylorem Hackfordem už téměř třicet roků. Manželé jsou posledních devatenáct let a britská filmová a divadelní hvězda míní, že jim to stále dobře klape jen díky tomu, že tráví často hodně času bez sebe.

Sedmdesátiletá herečka totiž věří, že jí pomáhá, jak jí manžel příšerně chybí, když je bez něho. Těší se na něj tak moc, že když s ním zase být může, váží si každé chvíle a posiluje to pouto mezi nimi. V podstatě si tak nemůžou lézt na nervy a milují se neustále. Poskytují si intimní i pracovní podporu, ale zároveň jeden druhému dává spoustu prostoru realizovat všechny své plány.

„Musí to být dvousměrná cesta. Mám veliké štěstí, že mi Taylor dává to samé, víte? Je to vztah založený na vzájemné podpoře,“ svěřila britská hvězda v rozhovoru pro Entertainment Tonight.

Helen se teď objeví ve filmu Eye in the Sky, v němž hrál také Alan Rickman. Thriller pojednává o práci dronů v boji proti terorismu.

„Mluví to za jeho smysl pro morálku a politiku a jeho zapojení do našich demokratických hodnot. Byl hodně takovým člověkem, samozřejmě byl také skvělý herec, jak ho všichni známe. V Londýně ho všichni velmi milují, protože jsme znali Alanovu druhou stránku. Nebyla to jen filmová hvězda, víte, neměl jen hereckou stránku,“ tvrdí Mirren.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat