Michelle Pfeiffer: Zářím mládím díky veganství

Herečka Michelle Pfeiffer je jednou z mála hereček, které odolávají zubu času bez plastických operací. Její pleť září mládím, přestože jí je sedmapadesát. Přiznává, že občas vděčí za skvělé fotky a záběry z kamer dobrému světlu a make-upu, přesto hlavní díky patří tomu, že mnoho let žije jako veganka. A doporučila by tuto stravu všem.

Opravdu si myslím, že je to proto, že jsem veganka. Jíst vegansky je mnohem zdravější a vyhnete se spoustě toxinů, které urychlují stárnutí pleti a celého těla. Opravdu jsem si všimla rozdílu na své pleti nedlouho poté, co jsem změnila jídelníček… Čím jsem starší, tím víc se mi jeví, že to dělám hlavně proto, abych žila déle, nicméně ten marnivý komponent je v tom také,“ přiznala Michelle v rozhovoru pro magazín Urbanette.

K veganství se uchýlila jednak kvůli tomu, aby zůstala štíhlá a nestárla jí tolik pleť, ale také kvůli zdraví. Vyděsily ji infarkty a rakovina v rodině.

Miluju veganský jídelníček, protože miluju sacharidy. Nikdy jsem opravdu moc nemusela živočišné bílkoviny v podobě masa. Jedla jsem to jen proto, že jsem si myslela, že je to pro mé zdraví dobré,“ uvedla herečka.

A přestože plastiku zatím nemá, v budoucnosti ji plně nevylučuje.

„Někdy na to myslím, někdy ne. Záleží, jak dobře jsem nasvícená. Záleží to na make-upu a všech těch věcech… Neříkám, že nikdy nebudu mít plastiku. Myslím, že je těžší jí odolat, jak člověk stárne. Zvláště když je člověk veřejnosti na očích. Nezáleží na tom, myslím, že když člověk chce něco tu a tam opravit, tak komu na tom sejde? Pokud se pak cítí sami se sebou spokojenější… Co mi vadí, je to, když se to přežene. A také špatné zákroky. Když to začne příliš poutat pozornost a člověk už nevypadá jako on sám,“ dodala hollywoodská hvězda.






Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

90 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
142 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat