Adele: Nejdůležitější profesí na světě je učitel

Zpěvačka Adele poskytla exkluzivní rozhovor magazínu Vogue, pro něhož se nechala nafotit také na titulní stránku. V interview vypráví o tom, jak se snaží nezblbnout ze slávy a jak jí život zásadně změnilo zhubnutí. Třeba tím, že se najednou vleze do oblečení z obchodů, takže si vypěstovala závislost na nakupování. Hvězda ale nakousla i závažnější témata a kupříkladu prohlásila, že nejdůležitější profesí na světě je učitel. A že by se sama stala učitelkou.

„Nikdy jsem nebyla šťastnější a také jsem nikdy nebyla zdravější, takže se mám dobře,“ tvrdí sedmadvacetiletá hvězda, jejíž nové album 25 je nejrychleji prodávaným albem v historii hudby.

„Snažila jsem se získat víc energie pro své turné. Tak jsem trochu zhubla. Teď se vlezu do normálního oblečení z obchodů, což je pro mě velký problém!“ vtipkovala zpěvačka v rozhovoru pro Vogue s tím, že má závislost na nakupování.

Adele také prohlásila, že nejdůležitější profesí na světě je učitel, protože ten její Tony Castro ji ovlivnil nejzásadněji. Pokud by jí kariéra nevyšla, vydá se na cestu kantorky.

„Kdyby nebylo jeho, zřejmě bych vůbec nenapsala písně Hometown Glory a Daydreamer. Myslím, že být učitelem je jednou z nejdůležitějších profesí na světě. Pokud by má kariéra skončila, budu učit,“ dodala Adele.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat