Herečka Nicole Kidman: Dorodila jsem!

Pětiletá Faith a sedmiletá Sunday Urbanovy se budou muset smířit s tím, že krom nevlastních sourozenců Connora a Isabelly Cruis už nebudou mít žádné další sourozence. Navzdory tomu, že jejich slavná máma Nicole by si další děti přála, přiznala, že v osmačtyřiceti už na další těhotenství nemá. A tudíž pokračování v plození biologických potomků definitivně vzdala.

Nicole byla těhotná i s prvním manželem Tomem Cruisem. Jenže neúspěšně. Po těžkém potratu se rozhodli děti adoptovat. Connor a Isabella Cruisovi jsou tak prvními potomky slavné australské herečky, jíž se podařilo dvakrát úspěšně dokončit těhotenství s druhým manželem Keithem Urbanem. S country zpěvákem žijí v malém městečku u Nashville a užívají si téměř venkovského života.


„S dětmi jsem skončila. Ale jako rodina si užíváme báječný čas, protože máme tyto dvě úžasné děti, kterým je pět a sedm, být s nimi je obrovská radost!“ přiznala Nicole.

Když jí na podzim 2014 náhle zemřel otec, v rozhovoru pro australskou rozhlasovou stanici KIIS 1065 uvedla: „Doufám každý měsíc, že jsem těhotná, ale nikdy nejsem. Skákala bych štěstím za kluka, ale to už se nestane, je mi sedmačtyřicet.“

Se zpěvákem oscarová hvězda oslaví letos desáté výročí svatby. Má prý štěstí, že i po tolika letech se s mužem neustále sexuálně velmi přitahují.

„Trávíme bez sebe maximálně pět dní a tím to je. Když se jednou takhle zavážete, vše ostatní je jednoduché, protože všechna ostatní rozhodnutí činíme podle této priority. Nechci být bez něj ani noc, moc se mi líbí, že to tak pořád vnímáme oba,“ dodala herečka v interview pro magazín Marie Claire.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

5 Příspěvků
Poslední příspěvek 10:54
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat