Lví módní policie. Která hvězda byla královnou večera?

Hodnocení módních výkonů na červeném koberci u příležitosti předávání Oscarů už máme za sebou. Teď přicházejí na řadu české celebrity. Které to na Českých lvech slušelo nejvíc?

Vybrali jsme pro vás 5 módních kreací, které by obstály i na červeném koberci v Hollywoodu!

Kráska č. 1: Zuzana Stivínová

Milé dámy, jestli hledáte dokonalou inspiraci pro slavnostní příležitosti, právě na ni koukáte. Šaty, kožešina, kabelka, účes i líčení jsou na jedničku. Zuzana by mohla v klidu konkurovat letošním hvězdám z Oscarů!


Kráska č. 2: Martha Issová

Body si tento outfit zaslouží za barvu i originalitu v podobě koženého vršku. Martha pak za dokonale zvolené doplňky. Kdo říká, že na červeném koberci musíte dorazit v záplavě volánků a krajek?

Kráska č. 3: Jana Plodková

Už poněkolikáté tahle drobná herečka dokazuje, že v módě se zkrátka vyzná. Trendy hluboký výstřih, minimalistické doplňky a originální barva – to vše z ní dělají hvězdu hollywoodských rozměrů!

Kráska č. 4: Jitka Schneiderová

I Jitce se povedlo prakticky všechno – od účesu přes róbu až po doplňky a líčení. I u ní už si pomalu zvykáme na dokonalé outfity, tak snad nebudeme v budoucnu nepříjemně zaskočeni. Zatím tleskáme!

Kráska č. 5: Alena Mihulová

Jednoduché, ale elegantní. Na čistě bílou si troufne málokdo, ale Aleně vysloveně sedla. To samé se dá říci i o střihu šatů, které úžasně zdůrazňují všechny přednosti hereččiny postavy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat