Salma Hayek: Manželství je můj největší úspěch

Herečka Salma Hayek tvrdí, že na nic ve svém životě není tak hrdá jako na manželství s francouzským miliardářem Françoisem-Henrim Pinaultem, za něhož se provdala v roce 2009. Sedm let po svatbě prý může směle tvrdit, že je jejich vztah stále plný lásky a porozumění. Dvojice má spolu osmiletou Valentinu Palomu.

„Dobré manželství plné lásky, to je můj největší životní úspěch. Domov mám tam, kde je můj manžel. On je domov. Vše ostatní mimo naši nukleární rodinu je dobrodružství, které prožíváme společně,“ libovala si mexická kráska v rozhovoru pro magazín Red.

Dceru Valentinu prý vychovávají staromódně, protože se obávají, že nechat dítě napospas tabletu či mobilu je nebezpečné.

„Musíte děti přinutit, aby se podílely na životě. Je to spousta práce a mámy jsou velmi unavené, protože většina z nich dnes pracuje a život je vyčerpávající, zvláště když jste starší matka jako já, ale musíte se o to snažit. Dnes je tak jednoduché je zabavit a nemusíte snášet hodinu skuhrání, že je někam vláčíte. Ale vtáhněte je do života a přinuťte je žít s vámi život. Důležité je propojení mez lidmi a věci, které se můžou naučit z podílení se na životě. Jinak budou izolované,“ míní devětačtyřicetiletá Salma.






Celkem 12 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

196 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat