Jennifer Aniston čeká ve 47 letech první dítě!

Brad Pitt se prý s Jennifer Aniston rozvedl, protože nechtěla mít děti. Její současný manžel Justin Theroux byl ale v přesvědčování úspěšnější. A tak teď sedmačtyřicetiletá hvězda seriálu Přátelé potvrdila, že spolu čekají prvního potomka. Pro oba dva to bude první dítě a také první společný potomek.

Je těhotná,“ potvrdila magazínu Us kamarádka Aniston. „Oba jsou s Justinem nadšení. Jennifer chtěla mít dítě s Justinem už mnoho let. Jejich zpráva o těhotenství přichází zrovna v nedobrou chvíli jejich života, ona nedávno přišla o matku a málem se dokonce s Justinem rozešli. Ale těhotenství je jako překvapení, které nejtěžší chvíli změnilo ve veliké štěstí,“ dodal zdroj.

Jennifer byla s matkou Nancy mnoho let na ostří nože. Krátce poté, co ji po pěti letech odmlky navštívila, devětasedmdesátiletá Nancy Dow zemřela.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Srdíčkový koláč

(30 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat