Neuvěřitelná proměna Pavla Lišky: Vyděsil i partnerku Báru Polákovou

24.10.2016 | Osobnosti

Herecký pár Liška - Poláková se nesetkali tentokrát před filmovou kamerou ani na prknech, co znamenají svět, ale před objektivem fotografa Petra Kurečky.

Pro kalendář Proměny 2017 s tématem „Slavné filmové plakáty“ se Pavel proměnil v šíleného spisovatele Jacka Torrance a Bára se převtělila v jeho ženu Wendy z filmu Osvícení (v originále Shining).

Pavel se tváří hrozivě, že i fotograf si udržuje znepokojený odstup, a když se podíváme na absolutně autentickou Báru Polákovou, která vypadá, že by se v ní nejlepší chirurg nožem, který drží v ruce, ani krve nedořezal, po zádech všem v ateliéru přeběhl mráz.


Na otázku, jak se cítila při focení plakátu kultovního filmu Osvícení, kde má v očích strach a v ruce nůž, nám Bára odpověděla: Byla to sranda. Rozhodně jsem při focení necítila ani strach ani nebezpečí, moc jsme si to užili. A že jsem měla hrát strach z Pavla? Z něho jsem nikdy strach neměla a doufám, že ani nikdy mít nebudu. To spíš strach o něj než z něj... Projekt Nadace Archa Chantal jsem již znala. Do kalendáře Pavel už jednou fotil a moc se mi ten nápad a koncept líbil. Moje nejoblíbenější proměny jsou asi paní Vlasta Chramostová jako Winston Churchill a sama paní Chantal jako Kloboučník.

Pavel Liška ke své postavě Jacka Nicholsona řekl: "Jack Nicholson je... Jack Nicholson! Líp to říct neumím. Vůbec nebylo lehký ten jeho šílenej výraz nějak trefit. Je tak šílenej, že buď jsem se přiblížil těm očím a pak mi zas neštymovala huba, a když jsem jakž takž trefil hubu, tak ty oči zas byly úplně mimo. No a Kalendář Proměny znám a mám ho rád roky. Navíc jsem kdysi měl tu čest vyzkoušet si Jacka Sparrowa z Pirátů z Karibiku."

Jestli se večer po tomto focení Pavel vrátil domů a pronesl hlasem Nicholsona  "jsem doma, lásko“, určitě by málokterá žena chtěla být v Bářině kůži.

Kromě Elišky Balzerové, kterou jste mohli vidět jako Alžbětu II., Pavla Lišky a Báry Polákové budete moci vidět v Kalendáři Proměny 2017 zakladatelku Nadace Archa Chantal herečku Chantal Poullain, Ivanu Chýlkovou, Marthu Issovou, Pavlu Tomicovou, Kláru Issovou, Kláru Melíškovou, Annu Geislerovou, Ondřeje Vetchého, Michala Dlouhého, Jana Cinu a Vavřince Hradilka.






Celkem 12 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta s jarní cibulkou

(31 hlasů)

Frittata s hráškem

(21 hlasů)

Houby se sazeným vejcem

(22 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat