Adele: Mám strach z druhého těhotenství, po prvním jsem měla vážné deprese

Zpěvačka Adele přiznala, že uvažuje o druhém potomkovi. Jenže po prvním těhotenství litovala, že do toho šla. Měla těžké poporodní deprese a považovala zplození syna Angela za největší chybu svého života. To se naštěstí změnilo a dnes je ochotná kvůli potomkovi přerušit na mnoho let kariéru. Sourozence by Angelovi dala ráda, ale zároveň se toho stále velmi bojí.

„Měla jsem opravdu velmi zlé poporodní deprese, když jsem přivedla na svět syna, a to mě vyděsilo. Vím, že při poporodních depresích nechcete být se svým potomkem, bojíte se, že mu můžete ublížit, obáváte se, že neděláte věci dobře. Ale já jsem byla svým dítětem posedlá. Cítila jsem se velmi nepatřičně, cítila jsem, že jsem udělala nejhorší rozhodnutí svého života… může to mít totiž mnoho forem,“ přiznala Adele v rozhovoru pro magazín Vanity Fair.


Osmadvacetiletá hvězda tvrdí, že v sobě nosí i druhou stránku, než jakou ukazuje na veřejnosti, a má k depresím silné sklony.

„Mám velmi temnou stránku. Jsem velmi náchylná k depresím. Můžu do ní sklouznout a vyjít zase velmi snadno. Začalo to, když zemřel můj dědeček, když mi bylo asi deset let. A i když jsem nikdy neměla sebevražedné myšlenky, byla jsem často u psychologa,“ dodala Adele.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Skvělá snídaně s jahodami

(20 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
14 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat