Největší přešlapy módních cen: Kdo se s róbou netrefil?

Je to ironie – vyrazíte na udílení prestižních módních cen British Fashion Awards 2016 a na červeném koberci sklidíte kritiku za to, jak jste se oblékli. A přesně to se letos stalo následujícím hvězdám!

Komu se letos výběr šatů opravdu nepovedl?

Adwoa Aboah

Nic proti výrazným barvám, ale nic se nesmí přehánět, že. A když už se oblečete do signálního odstínu, je lepší nepřipomínat fosforeskující polárkový dort…


Alexa Chung

A takový to mohl být skvělý outfit. Jen kdyby… Jen kdyby si návrhář řekl včas „a dost“ a spokojil se s výšivkou – peříčka na rukávech a nohavicích už jsou takovým nepěkným bonusem. To bychom pak přivřeli oko i nad nepříliš lichotícím střihem. Škoda.

Pixie Lott

Pixie možná nasedla na stroj času a spletla si rok – před pětadvaceti lety by byla za hvězdu (možná), dneska je to velké šlápnutí vedle. Včetně onoho „čepečku“.

Mollie King

Střih by byl sám o sobě v pořádku, ale ty vzory! Je to, jako by návrháři uprostřed práce došla látka (kvůli miliardě volánů), tak vzal první, co měl po ruce, a šaty došil. Prostě se to nepovedlo.

Tamara Becwith

I tady platí, že všeho moc škodí. Outfit nijak neladí, není na něj příjemný pohled. Je to, jako byste dědečkovi sebrali jeho oblíbenou deku a zabalili se do ní. Přidali nějakou tu aplikaci a kožíšek, protože přeci „jdete do společnosti“.

Laura Whitmore

Na těchto šatech se nepovedlo snad nic. Lauře nesvědčí ani střih, ani barva, a jak to podle fotografie vypadá, ani materiál není žádná výhra.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Palačinky

(1 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat