Nicole Kidman: Děti jsem chtěla už jako dítě

Herečka Nicole Kidman tvrdí, že děti chtěla už od velmi útlého věku. Vždycky toužila být matkou a velmi ji zasáhlo, když se pokoušela počít s prvním manželem Tomem Cruisem a několikrát potratila. Děti nakonec adoptovali. A jí se pak podařilo zplodit dvě biologické dcerky s druhým manželem Keithem Urbanem. Nevylučují ale, že by adopcí přijali za své ještě nějaké další dítě.

Adoptivním Isabelle a Connorovi už je dnes třiadvacet, respektive dvacet let a jsou na ní i otci nezávislí. Po rozvodu s Tomem tyto děti vyrůstaly v rodině otce a ona je navštěvovala. S Keithem má Nicole pětiletou Faith a osmiletou Sunday Rose.


„Protože jsem vždy věděla, že dítě adoptuji, vždycky jsem chtěla dítě. Myslím, od velmi útlého věku jsem chtěla dítě. Věděla jsem, že ho budu mít a že mi nezáleží na tom, jak ho získám, vlastně jsem nevěděla, jestli vůbec kdy dítě sama porodím. Takže to bylo pro mě to nejmenší. A první dítě jsem adoptovala,“ dodala Kidman.

Nicole hraje adoptivní matku ve filmu Lion své kolegyni Rooney Mara.

„To na tom filmu miluju a snažím se neustále opakovat. Jakmile mezi matkou a dítětem vznikne pouto, biologická část je tou nejméně podstatnou. Myslím, že když se tvoří tohle pouto, je ohromující, jak je silné a mocné,“ dodala Kidman v interview pro magazín Vogue Australia.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Mac and cheese recept

(1 hlasů)

Pizza šneci

(1 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 17:33
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat