Brad Pitt smí o Vánocích strávit s dětmi jen čtyři hodiny

Na Brada Pitta čekají nejsmutnější Vánoce jeho života. Poprvé jako otec nezažije moment, kdy jeho děti budou na Boží hod vánoční vstávat a mířit ke stromečku pro dárky. Podle soudní dohody, kterou uzavřel s Angelinou, smí potomky navštívit 25. prosince až dopoledne a strávit s nimi pouhé čtyři hodiny.

„Angelina opravdu nemá srdce a odmítá nechat Brada vidět se s dětmi během celých Vánoc… Ale Brad hodlá využít všechny své herecké dovednosti, aby si nasadil před příjezdem veselou masku a zakryl tím tak utrpení z faktu, že s nimi smí strávit jen několik málo hodin,“ píše deník The Star.


Angelina má ve své péči všech šest dětí, patnáctiletého Maddoxe, třináctiletého Paxe, jedenáctiletou Zaharu, desetiletou Shiloh a osmiletá dvojčata Vivienne a Knoxe. Pittovi prý oznámila, že smí přijet na Boží hod dopoledne a dovézt dárky, pak s dětmi stráví čtyři hodiny a brzy odpoledne zase odjede.

Ačkoli policie uzavřela případ Bradovy potyčky se synem Maddoxem s tím, že chlapci nijak neublížil a nezpůsobil mu vážnou újmu, Angelina trvá na svém a hodlá po rozvodu děti vychovávat sama s tím, že Brad bude smět pouze na občasné návštěvy.

Brad souhlasil s tím, že matka bude mít do rozvodu děti u sebe a on je bude navštěvovat v doprovodu psychologů a sociálních pracovníků. Navíc podstupuje náhodná vyšetření na přítomnost omamných látek v krvi. Během potyčky se synem, k níž došlo na palubě soukromého letounu, byl prý opilý a měl v krvi také THC z marihuany.

„Kouše se pořád do jazyka a trpí všechna ta příkoří v naději, že mu Angelina nakonec dovolí být s dětmi více,“ tvrdil Pittův kamarád deníku The Star.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat