Extrémní dieta podle Mariah Carey: Jí pouze lososa a kapary

Zpěvačka Mariah Carey má přirozenou tendenci se zakulacovat. Kypré tvary chce ale držet na uzdě a drží přísnou proteinovou dietu. Ovšem bílkoviny konzumuje jen v podobě lososa. Mastnou rybu si dopřává třikrát denně a k tomu smí jen kapary. Extrémní jídelníček není prý nic příjemného, ale drží se ho poctivě.

„Je to opravdu velmi náročné. Můj jídelníček byste určitě nenáviděli. Vše, co jím, je jen norský losos a kapary. Každý den. Jen tohle… Myslím to opravdu velmi vážně. Snažím se jíst jen bílkoviny. Což je nejhorší,“ přiznala šestačtyřicetiletá zpěvačka v rozhovoru pro magazín E! News.


Mariah před dvěma měsíci dostala kopačky od miliardáře Jamese Packera, s nímž byla zasnoubená. Ačkoli před měsícem přiznala, že je to pro ni velmi těžké, teď už je smířená.

„Myslím, že se mi daří dobře… Ne, opravdu se mi daří dobře… Vše se děje z nějakého důvodu. Věci jsou tak, jak jsou… Je docela složité o tom v tuto chvíli hovořit,“ tvrdí Carey.

Mariah se už těší na Vánoce, které každoročně tráví v horách v Coloradu, kde má zaručeno, že to budou svátky na sněhu. A chybět u stromečku nebudou ani její děti, dvojčata Morrocan a Monroe, která má s bývalým manželem Nickem Cannonem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:45
7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat