Herečka Marion Cotillard: V těhotenství jím vše. I to, co nesnáším

Herečka Marion Cotillard je podruhé těhotná. A zrovna je v kinech také její nový film Spojenci, v němž se objevuje po boku Brada Pitta. A tak musí odpovídat na stovky otázek nejrůznějších novinářů. Ti ji grilují mimo jiné také nad plamenem osobních dotazů a neobcházejí ani její graviditu.

Francouzská kráska v jednom z interview přiznala, že těhotenství je pro ni výjimečná životní etapa. Už při prvním totiž zatnula zuby a jedla potraviny, které jinak ráda nemá. Proč? Aby její dítě nebylo o nic ochuzeno.


„Chtěla jsem jíst věci, které nemám ráda. Velmi jsem se obávala, že bude mé dítě už tak silně ovlivněno tímto světem, ale mohlo si takto stále vybírat z mnoha možností, dokonce i z věcí, které nemám ráda. Takže vše, co nemám ráda, jsem zkusila dávat sobě, abych tím poskytla příležitost jemu. Je to naprosto trapné, ale já to dělala. Opravdu,“ přiznala Marion v rozhovoru se Stephenem Colbertem.

Cotillard se v roce 2007 provdala za Guillauma Caneta, s nímž má pětiletého syna Marcela. Druhé dítě se jim má narodit příští rok.






Celkem 7 komentářů

verrca
15.01.2017
kamila76
26.12.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat