Halle Berry je po rozchodu s manželem opět šťastná

Herečka Halle Berry tvrdí, že rok po rozchodu s manželem Olivierem Martinezem může prohlásit, že je opět spokojená. S francouzským hercem naštěstí vycházejí dobře, také kvůli jejich společnému synovi Maceovi. Ale padesátiletá hollywoodská kráska tvrdí, že se teď cítí skutečně šťastně.

„Cítím se teď šťastně, víte? Zrovna jsem se zase dostala do dobrého období, což je vždy skvělá zpráva. Úpadky, temné časy netrvají věčně, slunce je zase venku a cítím se skvěle,“ přiznala dvojnásobná matka.


Halle má s Olivierem syna Macea, s bývalým přítelem Gabrielem Aubrym má ještě osmiletou Nahlu.

Berry se v srpnu tohoto roku přehoupla přes padesátku, ale nijak zvlášť ji neslavila.

„Bylo to soukromé. Velmi malé. Nikdy jsem velkou narozeninovou party neměla, takže to nebylo nic výstředního, tak já narozeniny ani neslavím. Byla jsem se svou rodinou, lidmi, které miluji, a byl to moc pěkný den. Nikdy jsem se nedefinovala čísly, takže to byl moc fajn den,“ dodala Halle.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
139 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat