Pink dojemnou fotkou potvrdila, že čeká druhé dítě

Zpěvačka Pink přiznala, že čeká druhého potomka s manželem Careym Hartem. Jejich pětiletá Willow bude mít sourozence a na snímku, který americká hvězda zveřejnila na Twitteru, objímá maminčino rostoucí bříško.

Sedmatřicetiletá Pink k fotce napsala jednoduše: „Překvapení!“

„Mám pocit, že už mám dvě děti, a ráda bych měla třetí. Ne, chci říct, že Carey Hart je úžasný manžel a opravdu dobrý táta, ale taky bych ráda měla druhého potomka,“ prohlásila před časem Pink, když žertovala, že má občas pocit, že Carey je jejím druhým dítětem.


Pink a Carey se znají od roku 2001. O dva roky později se rozešli a v roce 2005 zpěvačka požádala o ruku jeho, protože on by to nikdy neudělal. Vzali se v Kostarice v roce 2006 a v únoru 2008 oznámili světu, že se rozešli. O dva roky později stejného měsíce ale médiím svěřili, že se dali znovu dohromady a pokusí se manželství udržet. V červnu 2011 Pink porodila jejich dceru Willow. A 7. ledna tohoto roku oslavili desáté výročí svatby.

„Vše nejlepší k výročí mé MNOHEM lepší polovičce, deset let je docela úžasný milník pro dva odpadlíky jako my,“ napsal Hart na Instagramu, kde také zveřejnil snímek s Pink a dcerou Willow.

„Jsem na nás hrdý, kotě! Děkuju, že jsi tak úžasná manželka, matka a kamarádka. Miluju Tě,“ dopsal Hart k příspěvku.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat