Čtyřicátnice Eva Longoria: Rozhodně chci děti

Herečka Eva Longoria nedávno čelila fámám, že je těhotná. Bulvár na základě několika fotek, na nichž jí z šatů vystupovalo bříško, vymyslel, že už ji manžel José Bastón oplodnil. Jenže jednačtyřicetiletá hvězda seriálu Zoufalé manželky to vyvrátila a prohlásila, že je pouze šťastná, takže je to vidět. Teď však přiznala, že pokud by se jí podařilo dítě počít, rozhodně by byla nadšená.

„Pokud se to stane, tak se to stane, pokud to tak má být, tak by to bylo samozřejmě požehnání,“ svěřila Eva magazínu Ocean Drive.

Mexičana Pepeho si vzala letos v jeho vlasti. Je jejím třetím manželem. S prvním Tylerem Christopherem žila oficiálně v letech 2002 až 2004 a s druhým Tonym Parkerem v letech 2007 až 2010.


„Když jsem Pepeho potkala, říkala jsem, že se ani nechci znova vdávat. On řekl, super, já taky ne. A tak to dopadlo! S Pepem jsme spřízněné duše, neumím to ani vysvětlil, protože je to jako dvě různé strany stejné mince,“ dodala Eva Longoria.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

15 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:20
26 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:17
11 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat