Helen Mirren: Jsem šťastná, že jsem nespěchala s manželstvím!

Herečka Helen Mirren je prý šťastná, že odmítala více než deset let manželství s režisérem Taylorem Hackfordem. Začali spolu žít v polovině osmdesátých let, ale jistá si byla tím, že chce být jeho zákonitou manželkou se všemi povinnostmi a závazky, až v roce 1997. Podle jejího názoru právě dostatečně dlouhé zkušební době před svatbou vděčí za to, že jim manželství klape.

„Neexistují pravidla týkající se lásky, nevěřím tomu, ale asi nespěchejte do manželství. Upřímně, vzala jsem si Taylora mnohem později ve svém životě a ono to prostě skvěle funguje. Ale partnerovi poskytněte svobodu a podporu, aby mohl naplnit své ambice. Je to velmi důležité a platí to pro muže i ženy,“ svěřila Helen na galavečeru Ženy v Hollywoodu, který v Beverly Hills pořádal magazín Elle.


Jednasedmdesátiletá hvězda také odsoudila sociální sítě a tvrdí, že bude mít raději tři skutečné přátele, s nimiž hovoří osobně denně, než mít tři stovky pisálků z Facebooku.

„Spojte se s přáteli denně, ale ne s těmi na Facebooku. Lepší je mí tři skvělé přátele než tři stovky na sociálních sítích, přátele, s nimiž hovoříte opravdu,“ dodala Mirren.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18
3 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:59
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 0:50

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat