Zlaté Glóby: Kdo byl na červeném koberci za hvězdu?

Výherce prestižních Zlatých Glóbů už známe, je na čase podívat se, které slavné osobnosti nezklamaly ani na červeném koberci. Tentokrát bylo z čeho vybírat!

Na povedené róby byl letošní ročník udílení Zlatých Glóbů opravdu bohatý. Které hvězdy opravdu zazářily?

Olivia Culpo

Tomu se tedy říká opulentní róba! Ale Olivii sluší naprosto skvěle. Sexy vršek dokonale doplňuje výrazná a nepřehlédnutelná sukně. Body přidáváme i za účes a nenápadné doplňky.

Reese Witherspoon

Její výrazně žluté šaty byly nepřehlédnutelné. A to je rozhodně dobře. Reese v nich působila mladistvě a jasně dokázala, že v jednoduchosti je krása.


Michelle Willams

Křehká herečka vsadila na něžnou krajku a minimalistické doplňky, z nichž musíme vyzdvihnout trendy „mašličku“ kolem krku.

Giuliana Rancic

Květinové vzory byly letos na červeném koberci k vidění častěji, Giulianina róba však patřila k těm nejvýraznějším. Kladně musíme hodnotit i absenci doplňků, které by k tak výraznému outfitu již byly zbytečné.

Anna Kendrick

Nápadité šaty upoutají především asymetrickou svrchní částí a také svou jednoduchostí. Na někom by mohly působit až fádně, ale Anně velmi sluší. Dokazují, že není nutné mít třpytivou či opulentní róbu, aby byla jejich nositelka nepřehlédnutelná!

Naomi Campbell

Modelčina róba patřila k těm nejoriginálnějším. Možná by mohla mít o nějaký ten volánek méně, ale i tak dáváme palec nahoru!

Elsa Pataky

Elegantní róba, která je sice pořádně sexy, ale nepůsobí ani trochu vulgárně. A to je hranice, kterou se podaří udržet málokomu. Elsa vsadila na stále trendy krajku – a nespletla se.

Jessica Chastain

Další z povedených rób s květinovými motivy slavnostního večera. Herečka zvolila jednoduché, elegantní modré šaty, které jsou oživeny výšivkou. A zařadila se mezi nepřehlédnutelné hvězdy Zlatých Glóbů.

Hailee Steinfeld

Fialková róba působí téměř vílím dojmem a Hailee ohromně sluší! Je okázalá, ale ne přehnaně, zkrátka patří do kategorie šatů, jež bychom na červeném koberci rádi viděli častěji.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Pečený losos s chřestem

(1 hlasů)

Tacos s lososem

(2 hlasů)

Dušená kuřecí prsa

(3 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat