Cindy Crawford nezvládá kritiku svého stárnutí

Modelka Cindy Crawford nebyla po třicet let své kariéry zvyklá na kritiku vizáže. Jenže sotva přesáhla padesátku, škarohlídové a rýpalové šťourají na sociálních sítích do projevů stárnutí na jejím těle. A půl století stará kráska, třebaže stále strčí do kapsy kdekterou třicítku, je z toho na nervy.

„Nepotřebuju, aby každý na Instagramu poukazoval na to, že nevypadám úplně stejně, jako jsem vypadala, když mi bylo dvacet. Vím to sama. Někdy, když jste na očích veřejnosti, to může být těžké, a to je také bod, v němž tak nějak musíte na sobě stále pracovat. Je jedno, co dělám, nebudu už nikdy vypadat jako dvaceti- či třicetiletá. Ale chci prostě vypadat skvěle na padesát,“ svěřila Cindy magazínu New Beauty.


Crawford bude v únoru jednapadesát a za poslední rok si uvědomila, že jestli je něco důležité, tak být zdravá a sebevědomá.

„Cvičím, jím zdravě a opravdu pečuju o svou pleť. Neustále se na ženy tlačí, aby dělaly neproveditelné… Ale důležité je vypadat skvěle bez ohledu na věk, bez ohledu na to, jak vysoké je to číslo,“ míní Cindy.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat