Helen Mirren: Sexsymbolem budu zřejmě do chvíle, než mě uloží do rakve

Herečka Helen Mirren se prý baví tím, jak ji neustále komentují, když se kdekoli objeví pěkně oblečená a učesaná. I v jednasedmdesáti ji považují za sexuální symbol a ona si myslí, že dokud se bude strojit – a hodlá to dělat do své smrti – bude neustále považována za sexuální idol.

Helen nafotila nový kalendář Pirelli, který ukazuje herečky Kate Winslet, Julianne Moore, Nicole Kidman či Umu Thurman zcela bez make-upu.


„Myslím, že mě ta pověst bude následovat až do hrobu,“ komentovala Helen svůj status sexuálního symbolu během interview pro magazín AARP.

„Představa, že člověk zemře v pětadvaceti, je tak nějak skvělá, trochu romantická, jako James Dean. Ale pak si uvědomíte, že život je příliš zábavný na to, aby tak brzy skončil. Je fascinující a úžasný a emocionální… Takže musíte najít způsob, jak se vyrovnat se stárnutím psychologickým i fyzickým. Nejlepší věcí na tom, že je člověku přes sedmdesát, je, že je mu přes sedmdesát. Když mi bylo pětačtyřicet, určitě jsem na představu, že mi je sedmdesát, reagovala slovy: Brrr!“ dodala Mirren.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat