Módní přešlapy Oscarů: Kdo by měl vyměnit stylistu?

Slavnostní udílení nejslavnějších filmových cen – Oscarů – se ani letos nemohlo obejít bez promenády slavných zástupců filmového průmyslu na červeném koberci. A zatímco některé hvězdy róbou oslnily, jiné přinejmenším vzbudily rozpaky.

Komu se letos slavnostní outfit vymkl z rukou?

Dakota Jonhson

Nikterak nadšeně přijali módní kritici i její róbu při slavnostní premiéře druhého dílu Padesáti odstínů, ovšem ani za šaty na Oscary si Dakota pochvalu nezaslouží. Jsou jistě originální, ale mladé herečce nijak nelichotí. Otázkou je, zda by vůbec někomu lichotily…


Scarlett Johansson

Málokdy to herečka kvůli šatům na červeném koberci „schytá“, ale tentokrát chválit nemůžeme. Róba je sice krásná e elegantní, ale Scarlett vůbec nesedí a zbytečně jí přidává spoustu kilogramů navíc. Škoda.

Faye Dunaway

Dokonce i slavná Faye šlápla letos trochu vedle. Róba jí příliš nesluší, navíc napůl průhledná sukně nepůsobí zrovna elegantně. Nude líčení pak dává vzniknout dojmu, že je herečka po chřipce. Body ale dáváme za doplňky.

Ava DuVernay

Krajka i holubičí šeď jsou sice trendy, ale bohužel ne v tomto konkrétním provedení. Sukně róby je až příliš široká a jaksi neforemná. Ava vypadá, jako by ji šaty spíš spolkly, než aby jí lichotily.

Janelle Monae

Ano i současní návrháři se inspirují historií, ovšem tady se to nepovedlo. Navíc šaty působí, jako by je tvořilo víc lidí dohromady a ani jeden se nechtěl vzdát svého nápadu. Ve výsledku pak Janelle připomíná dort od pejska a kočičky…

Mica Levi (Micachu)

Talentovaná hudebnice má nadání na spoustu věcí, ale móda pro slavnostní příležitosti na červený koberec není zrovna jednou z nich.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek 22:18
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:06

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat