Krásky z Oscarů: Které hvězdy na červeném koberci zářily?

Také letošní udílení prestižních filmových cen Oscar se nesl ve znamení elegance a na červeném koberci se ukazovaly róby zářící všemi barvami a vynikající originálními střihy. Kterým hollywoodským kráskám to letos opravdu slušelo?

Že i jiné barvy než tradiční černá dokáží být elegantní a lichotivé, dokázala letos celá řada hvězd. Které zaujaly nejvíce?

Chrissy Teigen

Její bílozlaté róbě nechyběla ani elegance, ani rafinovanost. Chrissy působila jako řecká bohyně, která si odskočila na červený koberec z Olympu.


Emma Roberts

Krajka je zkrátka pořád in – a v Emmině podání to platí dvojnásob. Nesmrtelná černobílá kombinace rozhodně nepůsobí nudně. Šaty nejsou nijak přeplácané, a přesto působí neskutečně luxusně. Body navíc dáváme za dokonalé líčení!

Nicole Kidman

Australská herečka je stálicí všech možných žebříčků nejlépe oblékaných celebrit. A opět ukázala, že na ně právem patří. Elegantní a něžná róba jí neskutečně lichotí. Takhle zkrátka vypadá opravdová hvězda filmového plátna!

Karlie Kloss

Karlie dokazuje, že v jednoduchosti je krása. Elegantní bílé šaty jsou ozvláštněny asymetrickou vlečkou, ale jinak je nezdobí žádné výraznější aplikace. Jednoduché, ale přesto slavnostní. A v kombinaci s účesem a líčením prostě dokonalé.

Michelle Williams

Další z černobílých kombinací, které by mohly působit nudně a usedle, ale dodávají šarm a eleganci. Odvážný hluboký dekolt a třpytivá sukně Michelle úžasně sluší. Herečka se nenechala strhnout k nějakým výraznějším doplňkům, za což si zaslouží dodatečnou pochvalu.

Emma Stone

Patřila ke žhavým kandidátkám na sošku (a nominaci nakonec i proměnila), a tak není divu, že si dala na výběr outfitu pozor (ostatně u Emmy jsme na dokonalost v tomto ohledu zvyklí). Originální zlatá róba jí velmi slušela. A hodila se vlastně i k sošce Oscara.

Sofia Carson

S nabíranými bílými róbami je občas potíž v tom, že v nich člověk vypadá jako nepovedená nevěsta. Ovšem to rozhodně nebyl Sofiin případ! Šaty se zlatými aplikacemi vypadaly prostě dokonale. Eleganci pak podtrhoval účes i líčení.

Olivia Culpo

Vodopád jemných krajek v barvě holubičí šedi Olivii úžasně lichotil. Hluboký dekolt jim přidal na rafinovanosti, černá mašlička v pase na hravosti. Jedním slovem nádhera!






Celkem 11 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:00
20 Příspěvků
Poslední příspěvek 13:39
4 Příspěvků
Poslední příspěvek 1:18

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat