Modelka Naomi Campbell chce být ve 46 letech matkou

Modelka Naomi Campbell teprve v šestačtyřiceti letech začala cítit potřebu být matkou. Je to téma, na které prý myslí poslední dobou neustále. Řeší ale také otázku, zda se v pokročilém věku pouštět do těhotenství, nebo si pořídit potomka adopcí. Nicméně jedno je jisté, nechce být matkou svobodnou, i když je zatím bez partnera.

„Myslím na děti pořád. Ale myslím, že s dnešní pokročilou vědou ho můžu mít, kdykoli budu chtít,“ tvrdila poněkud bláhově Campbell.

Ačkoli západní medicína v umělém oplození a hormonální terapii pokročila, není tato metoda početí bez rizik.


„Ale chtěla bych mít pro něj otce. Myslím, že je to důležité. Tak to cítím dnes, když tady sedím a mluvím s vámi,“ svěřila Naomi v rozhovoru pro magazín ES.

Modelka také přiznala, že se zapsala do programu Anonymní narkomani, kde se snaží zbavit závislosti na drogách.

„Lidé se mě snažili zostuzovat kvůli tomu, že jsem se pokusila vyhledat pomoc. Nikdy byste se neměli stydět, protože léčba je pozitivní věc. Ale když jsem ji poprvé vyhledala, lidé nebyli vůči tomu vůbec otevření. Ovšem měli bychom o tom všem hovořit otevřeně. Mentální problémy, poporodní deprese, je tu tolik různých problémů. Pojďme a všichni si pomáhejme, to je důležité,“ dodala britská supermodelka.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat