Nejlepší peeling je pískem na pláži, radí krásná Miranda Kerr

Modelka Miranda Kerr v sobě nezapře Australanku. Čtyřiatřicetiletá hvězda přehlídkových mol totiž nemiluje nic víc než pobyt na pláži. A věří, že díky ní má také stále dokonalou pleť. Jemným pískem si tře celé tělo a používá ho jako přírodní peeling. Takto se prý zbavuje staré kůže dodnes.

Ale bývalá manželka Orlanda Blooma používá obyčejné přírodní ingredience i doma, když zrovna není u moře. Pak si do vany rozpustí mořskou sůl, jedlou sodu a v lázni se zbavuje toxinů.


„Australané opravdu mají v oblibě čistou, zdravou, svěží pleť a tak trochu nedodělané divoké vlasy. Uctíváme přirozenou krásu. A mám pocit, že to odráží aktivní životní styl a pobyt venku. Když jsem doma v Austrálii, tak si jdu zaplavat do oceánu a poté, když vylezu ze slané vody, si sednu na pobřeží a třu si pleť jemným pískem… Další věc, kterou dělám, je vana plná horké vody, v níž rozpustím dvě stě gramů jedlé sody a půl kila mořské soli, to mi odstraní toxiny z těla,“ věří Kerrová.

Modelka má s Bloomem šestiletého syna Flynna.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vejce s bylinkovou solí

(26 hlasů)

Ovesná kaše přes noc

(1 hlasů)

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat