Komentáře k článku

Věra 02.10.2011

Že Vás to baví pitvat celebrity. Jsou to jen normální lidi a že se zapomenou oholit nebo na to nemají zkrátka čas, tak to se stane každému ne? a tohle je udělané photoshopem. Je to vidět. Nějakej debil si zas hrál :).

Karol 02.10.2011

Děláte si srandu, vždyť jsou to z 90% všechno faky!! *4* *4* *4* Se zas nějakej chytrolín nudil a hrál si s Photoshopem...Akorát u některejch věcí je to fakt přehnaný, takže to zas takovej chytrolín asi nebude! Pardon. Jo a i kdyby se takhle někdo neholil, co je nám do toho? Jejich věc, myslím, že každej z nás se na to občas vysere, pač na to není nálada, nebo síla a nebo čas. *1* *2*

Effik 30.09.2011

a není to jedno? :D každej se někdy zapomene oholit

TERKA 02.08.2011

ta madony dcera je ale chlupáč :-D

Eliska 27.07.2011

Souhlasim. Jaka je pointa honit celebrity a hledat na nich chyby? Asi fakt nemate co delat :(...

jmeno 27.07.2011

nesmyslny clanek

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat