Křehká Paris Hilton v kůži a latexu! Neskutečná proměna!

Nekorunovaná hollywoodská princezna a vymetačka večírků Paris Hilton (30) se změnila k nepoznání.

Plné, pravidelné rty, dokonalý nosík a dramatické líčení očí - to vše můžou vidět čtenáři nového vydání časopisu V, který tímto způsobem upravil hollywoodskou krásku.

Černobílé snímky jen dokreslují dramatičnost Paris jako drsné dominy. Tedy image, která je na hony vzdálená stylu Barbie, se kterým od nepaměti vystupuje.

„Jsem zábavná a odvážná. Nikoho nekopíruji. Jsem jako moje vlastní panenka Barbie," řekla Paris v rozhovoru pro časopis V, čímž jen ukázala, že ani ta nejdrsnější nová image její uvažování bohužel nezmění...

Paris Hilton: Nejhorší vzor pro mládež

Paris Hilton je slavná, o tom nemůže být pochyb. V médiích se o ní totiž píše a hovoří často, jako o málokom jiném ze showbyznysu.

Neproslavila se však žádným talentem, ale pouze tím, že se uměla narodit v miliardářské rodině a zhýčkanost v dospělosti využít pro tvorbu skandálů. Drogy, soukromé porno na internetu a řízení pod vlivem alkoholu z ní učinily celebritu, mající nejhorší vliv na mládež.

Vyplynulo to z rozsáhlého internetového průzkumu agentury Wenn, podle něhož si Paris získala 43 procent hlasů a s přehledem zvítězila nad dalšími zhýralými celebritami.

Druhou byla, jak jinak, Lindsay Lohan, která má stejně jako Paris za sebou i vězení. Třetím vyvrhelem showbyznysu je Nicole Polizzi, čtvrtým zpěvák Chris Brown, jenž zmlátil Rihannu, a pátým rapper Lil Wayne.
 






Celkem 1 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

69 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:18
8 Příspěvků
Poslední příspěvek 6:14
45 Příspěvků
Poslední příspěvek 5:28

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat