Krásky z červeného koberce: Kdo letos zaujal róbou?

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech si nechá ujít jen málokterá tuzemská herečka či tuzemský herec. Ti, co se objeví na červeném koberci, pak musí čelit nejen kritikům filmovým, ale také módním. Které hvězdy letos zaujaly výběrem róby?

Letošní filmový festival ve Varech byl na povedené outfity opravdu bohatý. Podívejte se s námi na róby, které sice nebyly možná až tak okázalé, ale které by bylo škoda přehlédnout!

Uma Thurman

Herečka byla jednou ze zahraničních hvězd letošního festivalového ročníku. A ukázala, že v tom prostě umí chodit. Uma si málokdy potrpí na okázalé róby a nezklamala ani tentokrát. Jednoduché, ale elegantní šaty skvěle doplnila účesem a doplňky.

Táňa Pauhofová

Pokud by byl výběr rób na červený koberec soutěží, Táňa by nejspíš vyhrála. Něžné šaty jí dokonale padnou, a navíc se pro slavnostní příležitost skvěle hodí. Rozhodně tleskáme!


Jana Plodková

Herečka je svými neotřelými outfity pověstná a nezklamala ani ve Varech. Něžné šaty jí úžasně slušely, pochválit musíme i účes, líčení a doplňky.

Zuzana Stivínová

Také u Zuzany jsme zvyklí na povedené róby. Ačkoli barvou by se mohly zdát šaty poněkud usedlejší, rafinovaný střih je rozhodně dobrou volbou. Opět je potřeba vyzdvihnout účes a doplňky – herečka se evidentně držela pravidla, že méně znamená více, a vyplatilo se to.

Daniela Peštová

Slovenská modelka zkrátka ví, co jí sluší. Originální, ale něžné a elegantní šaty s krajkou jsou sázkou na jistotu. Chválíme především nápaditost.

Nikol Švantnerová

Také Nikoliny šaty získávají body především za nápaditost a rafinovanost. Poměrně odvážný outfit jí však úžasně slušel. Rozpuštěné vlasy a absence výraznějších doplňků celý look jen podtrhnuly.

Monika Koblížková

A rafinovaná róba ještě jednou, tentokrát v Moničině podání. Průsvitné šaty si totiž s klidem může dovolit. A i když její róba ne každému padla do oka, my oceňujeme originalitu a odvahu.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat