Heidi Klum: Děti budu chránit před sociálními sítěmi, co nejdéle to půjde

Heidi Klum je typická německá kvočna. Modelka žijící v USA totiž tvrdí, že je velmi ochranářskou matkou, která na své čtyři potomky nedá dopustit. Ale chránit je hodlá především před negativním vlivem sociálních sítí, které podle čtyřiačtyřicetileté krásky víc škodí než prospívají.

„Jsem rozhodně jednou z ochranářských matek. Má nejstarší dcera má třináct a chce zveřejňovat svůj obličej a já vždy řeknu, ne, to ti nedovolím. Kdykoli je v nějakém příspěvku, musí tam být zboku, zezadu, nikdy není vidět její obličej. Když to dělám já, je to jiné, jsem dospělá, ale chci se pokusit ochránit své děti před sociálními sítěmi co nejdéle,“ přiznala Heidi.


Slavná Němka má třináctiletou Helene zvanou Leni, jedenáctiletého Henryho, desetiletého Johana a sedmiletou Lou. Tři mladší potomky počala s exmanželem Sealem, ale ten adoptoval také nejstarší Leni, kterou Heidi počala s bývalým partnerem Flaviem Briatorem.

Supermodelka už dva roky randí s kunsthistorikem Vitem Schnabelem.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat