Princ Harry se nemůže dočkat třetího synovce či neteře

Vévoda a vévodkyně z Cambridge oznámili, že očekávají třetího potomka. Princ William a Kate rozená Middleton spolu mají čtyřletého prince George a dvouletou princeznu Charlottu, ale rodinu chtějí rozšířit ještě o jednu urozenou duši. A nejvíc nadšený je z toho strýc Harry. Mladší Williamův bratr totiž nemusí řešit péči a výchovu, ale může své synovce a neteře rozmazlovat. Pohlaví třetího dítěte britský korunní pár bude tajit do porodu.

Catherine je tak trochu hrdinkou, protože při každém těhotenství trpí extrémní formou ranní nevolnosti, které lékařská terminologie říká hyperemesis gravidarum. A stejně jako u prvních dvou těhotenství ji neminula ani u této.


„O vévodkyni se teď starají v Kensingtonském paláci,“ uvedl Williamův mluvčí.

„Je to fantastické, skvělé. Jsem za ně velmi, velmi, velmi šťastný… Neviděl jsem ji (Catherine) dlouho, ale doufám, že je v pořádku,“ prohlásil v komentáři k novině princ Harry.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

23 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:37
189 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:36
281 Příspěvků
Poslední příspěvek 20:34

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat