Nejneuvěřitelnější zásnubní prsteny: 11 celebrit s diamanty!

Když jste známá osobnost, zvyšuje se pravděpodobnost, že dostanete (nebo věnujete) neobyčejný zásnubní prsten. Které celebrity se staly šťastnými majitelkami největších diamantů?

1.    Heidi Klum

Když zpěvák Seal žádal o ruku slavnou modelku (v iglú speciálně postaveném pro tuto příležitost), navlékl jí na prst 10karátový, oválný, kanárkově žlutý diamant.

2.    Jayne Mansfield

Herečka a sexsymbol 50. let dostala jako zásnubní prsten od svého snoubence, herce a modela Mickeyho Hargitaye kulatý 10karátový diamant. V době jejich zásnub, tedy v roce 1957, měl prsten hodnotu neuvěřitelných 25 tisíc dolarů.

3.    Catherine Zeta Jones

Od svého dnes již manžela Michaela Douglase dostala Catherine při žádosti o ruku nádherný starožitný prsten z 20. let minulého století, jehož cena údajně dosahuje 2 milionů dolarů. Prsten je zajímavý tím, že v něm kámen není usazen vertikálně, jak tomu u většiny zásnubních prstenů bývá, ale horizontálně.

4.    Khloé Kardashian

Přibližně po měsíci známosti poklekl před Khloé její tehdejší přítel Lamar Odon a na prst jí navlékl neuvěřitelný 12,5karátový diamant v hodnotě 850 tisíc dolarů. A aby si krásku pojistil, oddáni byli ani ne po týdnu od žádosti o ruku.

5.    Melania Knauss

15karátovým diamantem se může pochlubit současná manželka Donalda Trumpa. Jeho hodnota je vyčíslena na 1,5 milionu dolarů, proslýchá se však, že za něj šikovný obchodník zaplatil jen polovinu ceny…

6.    Elizabeth Hurley

Arun Nayar věnoval své tehdejší snoubence 15karátový prsten krátce před svatbou, jež trvala několik dní, v roce 2007.

7.    Beyonce

Rapper Jay-Z podložil svou žádost o ruku 18karátovým prstenem v hodnotě 5 milionů dolarů. Ale i když jej Beyonce zrovna nenosí, připomíná jí manžela tetování, které si nechala vytvořit na prsteníčku – jedná se o římskou číslici IV. Čtyřka je pro zpěvačku šťastným číslem. Svatbu slavila 4. dubna a jak ona, tak i její manžel se narodili 4. den v měsíci.

8.    Kim Kardashian

Po 6 měsících známosti čekalo na Kim v ložnici překvapení – našla zde svého přítele, elitního hráče americké basketbalové NBA Krise Humphriese, jak klečí na koleni, otázku „vezmeš si mě“ vytvořenou s okvětních plátků růží a 20,5karátový prsten tvořený dvěma druhy diamantů.

9.    Paris Hilton

Vybrat zásnubní prsten pro dědičku hotelového impéria dá jistě zabrat. Ale její přítel Paris Latsis si s tímto úkolem poradil. Na prst své vyvolené navlékl 25karátový prsten. Ani tak obrovský diamant však Parisovi Paris nepojistil – po pěti měsících bylo zasnoubení zrušeno a prsten, jehož hodnota se odhadovala na necelých 5 milionů dolarů, byl vydražen (výtěžek putoval na dobročinné účely).

10.    Elizabeth Taylor

Ačkoli se technicky nejedná o zásnubní prsten (herečka jej dostala až po 4 letech manželství s Richardem Burtonem), své místo si mezi nejúžasnějšími a největšími prsteny zaslouží. Diamant v něm totiž vážil neuvěřitelných 33 karátů a herečka jej prakticky nikdy nestáhla z prstu.

11.    Jacqueline Kennedy Onassis

Od řeckého magnáta Aristotla Onassise dostala v roce 1968 bývalý první dáma USA prsten s 44,42karátovým diamatem. Kámen byl jedním z 18 „úlomků“ 601karátového diamantu s názvem Lesotho. Jacquelinin prsten byl v roce 1996 vydražen za 2,6 milionu dolarů.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Domácí granola

(2 hlasů)

Toast s gorgonzolou

(35 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

16 Příspěvků
Poslední příspěvek 8:38
6 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
19 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat