Zadek, nebo noha? Kuriózní pojistky celebrit za miliony

23.07.2018 | Osobnosti

Pojistka na dům, na auto, na život… To není dnes nic neobvyklého. Jsou ale tací, kteří si více než majetku cení svého těla a některých konkrétních částí i o něco více. Které celebrity si nechaly pojistit části svých těl a o jaké části jde?

Jennifer Lopez

Při vyslovení jejího jména se jistě každému vybaví nejen hudební talent, ale i její oblé pozadí, které bylo dokonce několikrát označeno jako nejhezčí na světě. J.Lo si je toho dobře vědoma, a proto si ho nechala pojistit v přepočtu na 27 milionů korun.

Heidi Klum

Její dokonale dlouhé nohy obdivuje kromě mužů i většina žen  Heidi si je hýčká natolik, že si je nechala pojistit. V pojišťovně se musela podrobit důkladné prohlídce a při zjištění, že se na její levé noze nachází malá jizva, ji pojistili „pouze“ na 14 milionů korun, ta pravá, která byla bez chybičky, má pojistku na 16,8 milionu.

Dolly Parton

Jeden by čekal, že Dolly svůj úspěch připisuje svému nezaměnitelnému hlasu, ale nejspíš jsou to právě její prsa, díky kterým dobyla svět. Jinak si neumíme vysvětlit, proč si americká country zpěvačka své přednosti nechala pojistit na 9,8 milionu.

David Beckham

Když se někdo živí fotbalem, bez nohou se neobejde. Své o tom ví i slavná hvězda David Beckham, který si v obavě, že přijde k úrazu a tím i o přísun tučných honorářů, nechal svá chodidla a prsty u nohou pojistit na 3,5 miliardy korun. To už je opravdu slušná částka.

David Lee Roth

David Lee Roth je americký rockový zpěvák, skladatel a herec. K rock&rollu patří i pověstné drogy a sex a právě v tomto případě se Roth chránil, jak to jen šlo. Nechal si totiž pojistit svoje sperma na 18 milionů, a v případě, že by mu snad „ujely nohy“, měla pojistka pokrýt případné výdaje na alimenty.

Simona Krainová

Simona Krainová si pro všechny případy během účinkování v taneční soutěži nechala pojistit celé tělo. Jako modelka si nemůže dovolit žádná zranění a Krainová nechtěla nic riskovat. Tělo si nechala pojistit na 1,5 milionu korun.

Petra Faltýnová

Zadek, obličej, nohy, vlasy a především prsa si nechala Petra Faltýnová pojistit na několik milionů. Pojistka jí měsíčně vyjde na 180 tisíc korun. Když se živí jako modelka, musí své tělo chránit, jak jen to jde.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

7 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:26
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 16:14

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat