Čím se živili slavní, než se stali slavnými? Budete překvapení

16.06.2018 | Osobnosti

Než se stali slavnými, museli se živit obyčejnou prací jako každý jiný. Která z celebrit se živila jako uklízečka a kdo poskakoval v kostýmu kuřete? Čtěte dál a možná budete překvapeni.

Mick Jagger

Mick zase tak obyčejné povolání neměl. Živil se jako vrátný v blázinci na poloviční úvazek. V té době mu bylo 18 let, a v psychiatrickém ústavu v Bexley prý dokonce přišel o panictví se sestřičkou, která tam tehdy pracovala.

Ozzy Osbourne

Dříve, než se Ozzy Osbourne proslavil ukusováním netopýřích hlav, pracoval na jatkách. V jednom rozhovoru se nechal slyšet, že na tohle období nevzpomíná zrovna rád.

„Musel jsem rozřezávat mrtvá těla krav a vybírat bordel z jejich žaludků. Přitom jsem každý den zvracel. Ten smrad nebyl k vydržení," řekl.

Jennifer Aniston

Dříve, než se představitelka Rachel objevila na obrazovkách našich televizí, věnovala se různým brigádám. V pubertě si přivydělávala jako uklízečka a později jezdila jako messenger na kole po New Yorku.

Brad Pitt

Hodně veselé povolání měl i krasavec Brad Pitt. Postával v kostýmu kuřete na ulici před restaurací s kuřecími specialitami a lákal kolemjdoucí, aby se šli najíst do jejich restaurace. Dnes by nejspíš nikoho přemlouvat nemusel.

Sean Connery

Šarmantní agent 007 dříve sloužil několik let u britského námořnictva. Poté se živil jako plavčík. Díky jeho vyrýsované postavě vyhrál dokonce třetí místo soutěže Mr. Universe v kulturistice.

Karel Gott

Mnohonásobného „zlatého slavíka“ to vždy táhlo k umění, na výtvarnou školu se ale tehdy nedostal. Vyučil se elektromontérem a poté pracoval v továrně ČKD. Zpěvu se ale věnoval po celou dobu a příležitostně vystupoval v kavárnách. Později vystudoval zpěv na pražské konzervatoři.

Lucie Bílá

Lucie Bílá se ještě jako Hana Zaňáková vyučila dámskou krejčovou a poté v pražské Triole nastoupila jako šička košilových límečků. Později se proslavila díky působení v metalové kapele Arakain.

Jiřina Bohdalová

Po maturitě na soukromém dívčím reálném gymnáziu v roce 1949 nastoupila Bohdalová jako učitelka na základní škole v Ostravě, kde také potkala svého manžela Břetislava Staše, otce herečky Simony Stašové. Přestože se talentovaná herečka věnovala divadlu a filmu od dětství, na DAMU se dostala až na třetí pokus.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

30 Příspěvků
Poslední příspěvek 14:47
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat