Děti mě naučily chápat význam bezpodmínečné lásky, tvrdí Julia Roberts

Herečka Julia Roberts se prý význam pojmu bezpodmínečná láska naučila chápat teprve jako matka. Padesátiletá hvězda už v minulosti přiznala, že bývala marnivou sebestřednou star, která se opájela jen tím, jak se píše o její skvělosti. V novém miléniu se ale usadila, vyzrála a tím osobnostně dost proměnila. Mateřství jí pak pomohlo skutečně chápat, že člověk může milovat bez podmínek.

S manželem Danielem Moderem má dvanáctiletá dvojčata Hazel a Phinnaeuse a desetiletého Henryho.

„Myslím, že někteří lidé si pletou bezpodmínečnou lásku s rozmazlováním. Žádné z mých dětí by si ale nemyslelo, že já osobně s rozlišováním těchto dvou věcí mám problém. Miluji je bezpodmínečně, a snažím se, když udělají něco špatně, říct, tohle nezmění velikost lásky, kterou k vám cítím, ale domácí úkol si stejně musíš udělat. Protože myslím, že tento přístup dodává dětem pocit bezpečí,“ svěřila Julia magazínu Good Housekeeping.


Roberts se prý na veřejnosti snaží chovat maximálně přirozeně a ke každému člověku přistupovat vlídně a přívětivě.

„Myslím, že se musíme přestat kritizovat. Upřímně, začal to být trochu sport, u oběda, online, kdekoli. ‚Nemůžu uvěřit tomu, jak si češe ty vlasy. Nebo, on vypadá tak…‘ Je to všechno tak hloupé a my jsme přece už dospělí. Musíme přece nacházet zajímavější věci jeden na druhém… a mluvím o sobě také, protože mi sarkasmus a kritika a tyto věci přijdou zábavné, ale pak nastane čas, kdy si říkám, proč jsem neřekla o tom člověku hezké a pravdivé věci?“ dodala Roberts.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
7 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat