Catherine Zeta-Jones pečuje o pleť sérem z dýňových semínek

Velšská kráska Catherine Zeta-Jones na osmačtyřicet, které nedávno oslavila, nevypadá. Prý především díky přísné životosprávě. Nejenže konzumuje spoustu ovoce, zeleniny a potravin, které dodávají jejímu tělu antioxidanty, ale pije také hodně vody. Nicméně o krásu pečuje nejen zevnitř, vsadila také na sérum z dýňových semínek.

Dýňová semena jsou bohatým zdrojem vitaminu E a také zinku. Obojí je pro zdraví pleti nezbytné a pomáhá pleť udržovat mladou a bez vrásek. Dýňová semena navíc obsahují vitaminy A, D a B a rovněž omega mastné kyseliny.


„Než si nanesu make-up, používám dýňové sérum s vitaminem E od Rhondy Allison,“ přiznala Catherine v rozhovoru pro magazín W.

„Piju hodně vody, udržuji si vyvážené pH, nepiju alkohol a udržuji své tělo bez zánětů zevnitř ven,“ dodala k tipům na krásu manželka Michaela Douglase.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Jarní snídaně s ředkvičkou

(23 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Špenátová omeleta

(34 hlasů)

Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude pro tebe zvláště silný v oblasti tvé kreativity a emocionálního výrazu. Soustřeď se na sebeobjevování a nauč se ocenit své vlastní umělecké schopnosti, i když se ti zdají méně zkušené než ostatních. Buď s... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat