Beyoncé pomáhá s dětmi hned šest chův

Zpěvačka Beyoncé Knowles rozhodně neváhá využít cizí pomoci při výchově potomků. Její dvojčata Rumi a Sir Carter mají každé tři chůvy, které se střídají v péči o ně v osmihodinových směnách. Nejbohatší pár showbyznysu si může dovolit tento přepych, který jim zajistí spokojený spánek a dostatek energie pro hudební kariéru.

Pětiletá dcera Blue Ivy už měla dvě vlastní chůvy, ty v zaměstnání zůstávají, k nim ale přibylo šest dalších tak, aby v osmihodinových směnách pokryly celý den a každá měla na starosti jedno z dvojčat.


„Dvojčata nespávají ve stejný čas, takže se rozhodla, že musí najmout tři chůvy na každé dítě, které budou pracovat v osmihodinových směnách,“ uvedl zdroj blízký Beyoncé v rozhovoru pro magazín OK!.

S manželem Shawnem Carterem alias Jayem Zetem zatím pobývají v pronajatém domě v Malibu. Mezitím si předělávají rozsáhlou rezidenci v Los Angeles, kam se po dokončení rekonstrukce přestěhují natrvalo.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat