Nicole Kidman: Mateřství mi dává motivaci žít

Herečka Nicole Kidman v červnu slaví půlstoletí života. Australská kráska nachází největší chuť a sílu žít především v životní roli matky. Právě potomci jsou prý důvodem, proč se chce dožít co nejvyššího věku. Klidně by však za ně položila život.

Nicole má dvě adoptivní a dvě vlastní děti. Čtyřiadvacetiletou Isabellu a dvaadvacetiletého Connora adoptovala v manželství s Tomem Cruisem. Šestiletou Faith a devítiletou Sunday přivedla na svět s druhým manželem Keithem Urbanem.


„Matkou jsem už opravdu dlouho, učí mě to veliké trpělivosti, je to často důvod, proč žít, a důvod, proč ráno vstát. Takže v nejhlubším nitru toho, kým jsem, mi to dává smysl a touhu být tady a vidět je jako dospělé, chránit je a vést. Zažila jsem osobně, jaká je to bezpodmínečná láska, naučilo mě to veliké houževnatosti a pomohlo do morku kosti pochopit, co to je péče o jinou lidskou bytost. Vím také, co je to touha umřít pro druhé,“ přiznala Kidman v interview pro magazín Glamour.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
4 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat