Angelina Jolie chce mít z dětí workoholiky

Angelinu Jolie občas obviňují z workoholismu. Matka šesti potomků mnohdy nestačí ani pořádně jíst a jistý čas vypadala jako anorektička. Ona je ale na svou vysokou pracovní morálku hrdá a tvrdí, že stejně chce vychovávat své děti. Ty se tak mohou těšit na život, v němž na prvním místě bude práce a hon za úspěchem a uznáním.

Někdo pracuje, aby žil. Angelina žije, aby pracovala. Vede k tomu i své děti. Nejstarší, šestnáctiletý Maddox tak musel mámě pomáhat s přípravami natáčení filmu Nejdříve zabili mého otce. Ale do produkce zapojila i ostatní potomky. A přestože ještě nejsou zletilí a měli by si vychutnávat dětství, považuje za správné, že už tak nadšeně pracují.


„Byla to radost. Chci, aby měli velmi silnou pracovní morálku. Když jsem na ně dohlížela a viděla Maddoxe a Paxe pracovat se štábem… bylo to prostě úžasné,“ svěřila Angelina v rozhovoru pro Entertainment Tonight.

Krom šestnáctiletého Kambodžana a třináctiletého Vietnamce má ještě jedenáctiletou Shiloh, dvanáctiletou Etiopanku Zaharu a devítiletá dvojčata Vivienne a Knoxe.

„Myslím, že jim pomohlo vyrůst a dozrát způsobem, který bych jim sama neposkytla. Maddoxova vlast ho musela poučit sama,“ míní Angelina.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Berane, týden 15. pro tebe v roce 2024 znamená úžasnou změnu nálady a energie. Zplanetárního hlediska se Mars, tvůj vládnoucí a pozitivní planeta, pohybuje do tvého znamení na začátku týdne. Toto přináší zvýšený po... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
3 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
1 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat