Nejkrásnější páry českého filmu. Komu to na lvech nejvíc slušelo?

26.03.2019 | Osobnosti

Jak již všichni vědí, v sobotu proběhlo udílení cen v rámci 26. ročníku Českých lvů. My se však nezaměříme na vítěze a „poražené“, ale na to, jak to slušelo slavným českým dvojicím. Které na červeném koberci zazářily?

Tatiana Vilhelmová a Vojtěch Dyk

Táňa v bílých šatech s vlečkou doslova zářila a sklidila za výběr outfitu od většiny módních kritiků pochvalu (ke které se připojujeme). Vojta zkrátka dokazuje, že smoking mužům sluší (a těm vysokým zvláště). Mimochodem, ačkoli je mezi oběma partnery věkový rozdíl, Táňa po boku Vojty spíš vypadá, že mládne. Ti dva se právem stali nejkrásnějším párem večera.

Tereza Voříšková a Matyáš Ramba

Půvabnou herečku musíme pochválit za výběr jednoduchých, ale slavnostních a elegantních šatů. Střih rozhodně nenudí a pomáhají jim také umírněné doplňky a jednoduchý účes. Tanečník Matyáš, pak v klasickém smokingu také rozhodně také zaujal. Ladí spolu prostě skvěle!

Simona Babčáková a Jan Adensam

Herečka ukázala, že nemusíte mít šaty, abyste na červeném koberci zaujali. Simona vsadila na rudou halenku a černou bohatou sukni s červenými aplikacemi. Její partner jako jeden z mála nezvolil pro slavnostní večer černou, ale dorazil v bílém saku. A slušelo jim to oběma!

Jiří Bartoška a Andrea Bartošková

Tento pár prostě nikdy nezklame. Respektive jen marně pátráme v paměti, kdy Andrea nebo Jiří šlápli ve výběru outfitu do společnosti vedle. A povedlo se to i tentokrát. Zkrátka na tyhle dva není nuda se koukat!

Andrej Hryc a Wanda Hrycová

Slovenského herce doprovodila na slavnostní večer jeho dcera. A ta zaujala nejen povedenou róbou, ale také výraznými brýlemi. I týmu táta-dcera to prostě může slušet!







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Chystá se velice zajímavý týden, bude obzvláště zábavný. Vesmír v tomto týdnu umožní vyšší stupeň nezávislosti, sebedůvěry a odvahy, které jsou základními vlastnostmi Beranů.Na pracovišti může být ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

24 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat